DienstenMissPepper biedt flexibele dienstverlening op maat, wij kunnen uw vraag op het gebied van management ondersteuning binnen uw organisatie oplossen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Projectondersteuning

Projecten brengen soms capaciteitsproblemen met zich mee. Ook dan biedt MissPepper uitkomst.  Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van projecten. Het bewaken van deadlines, het opvolgen van actiepunten en het voeren van complex agendabeheer is voor ons dagelijks werk. De ondersteuning eindigt op het moment dat het project is afgerond.

Tijdelijke ondersteuning

Uw management ondersteuner is voor langere tijd uitgeschakeld wegens ziekte, zwangerschapsverlof of langdurig verlof. Uiteraard moeten de werkzaamheden door gaan zonder dat u er veel last van heeft. Wij zijn gedreven professionals die al jaren in het vak werkzaam zijn en kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Door onze professionele houding weten we ons snel wegwijs te maken in elke organisatie. De gewenste ondersteuning wordt geleverd en u kan zich weer concentreren op de core business. Indien u een concrete vraag heeft maken wij graag een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseren wij de behoefte, bespreken we de procedure en het uurtarief.

Contact

Neem contact op met MissPepper voor meer informatie.