Over ons

Wij hebben samen succesvol een duobaan als officemanager ingevuld bij een internationale organisatie. Deze samenwerking beviel zo goed dat we zijn gestart als MissPepper. MissPepper bestaat uit Carla van der Linden en Patricia Linders.

U mag aannemen dat wij weten wat het vak van managementondersteuning inhoudt.

Carla van der Linden

Carla van der Linden

Een echte duizendpoot met allround werkervaring bij diverse bedrijven in de regio. Tevens ervaring met het voeren van een eigen onderneming en het geven van leiding. Deze eigenschappen komen me goed van pas als drijvende kracht van MissPepper. Met veel enthousiasme ga ik bij u aan de slag.

Carla van der Linden

Patricia Linders

Een vakprofessional pur sang. Ik wil u graag helpen met alles wat te maken heeft met management ondersteuning. Bij diverse internationale bedrijven en overheid heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Ik ben een harde werker met een flexibele instelling en hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Binnen verschillende niveaus in een organisatie kan ik goed functioneren. Ik weet me makkelijk aan te passen, sta graag voor iemand klaar en laat me niet snel van de wijs brengen.  Ook anderen zien mij als teamplayer, planner, organisator en regelaar. 

Leuk als u mijn profiel bekijkt op Linkedin. Neem contact met me op als dit bij u past en meer informatie wilt over de mogelijkheden van MissPepper.

Onze kracht

Men onderschat wel eens de waarde van een goede management ondersteuner. Zij is de spil in uw organisatie en mede bepalend voor uw succes. MissPepper voorziet in uw behoefte voor een snelle en adequate oplossing voor alles op het gebied van management ondersteuning tegen een lage kostprijs.

Onze Visie

MissPepper streeft ernaar om voor MKB organisaties het maximale uit management ondersteuning te halen. Dit doen we door het bieden van een goede service en lage kosten.

Onze kernwaarden

Enthousiasme, kennis van zaken, daadkracht, pit en veel humor.

Past dit bij u?

Laat u overtuigen tijdens een kennismakingsgesprek.